TEKİRDAĞ / MALKARA - Sağlamtaş Cumhuriyet Ortaokulu

Sağlamtaş Cumhuriyet Ortaokulu

Adres
SAĞLAMTAŞ MAH. 6985 SK. SAĞLAMTAŞ CUMURIYET ORTA OKULU BLOK NO 1 MALKARA / TEKİRDAĞ
Vizyon
Öğrencilerimize akademik bilgi vermenin yanı sıra onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi ilke haline getirmiş ismi başarı ve saygınlıkla anılan bir okul olmaktır.
Misyon
• Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Çağdaş, • Yaratıcı, • Demokratik düşünme becerisine sahip, • Karşılaştığı sorunlara karşı çözüm yolları üreten, • Fikirleriyle sorunların üstesinden gelen, • Araştırmacı, Özgün • Yaşamı, insanları, Doğayı seven koruyan bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
08:30-11:50 12:50-15:10
Kalorifer (Kömür)
Köy Dolmuşları
Öğretmen servisi mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Tekirdağ İli Malkara İlçesi´ne bağlı Sağlamtaş Mahallesi´nde bulunmaktadır. İlçeye uzaklığı 26km olup ulaşım köy dolmuşları ile sağlanmaktadır. Ortalama ulaşım süresi 30 dakikayı bulmaktadır. Okulumuzda taşımalı sistem dahil olmak üzere yaklaşık 100 öğrenci bulunmaktadır. Sağlamtaş mahallesinin nüfusu yaklaşık olarak 2000´in üzerinde olup mahalle halkı geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlanmaktadır. Kadromuzda bulunan öğretmenlerimiz Malkara ilçesinden gidiş-geliş yapmaktadır.
İlçe Merkezine 26km İl Merkezine 54km